Werkbladen Taal in Blokjes

September 2019

Sinds dit schooljaar gebruiken wij Taal in Blokjes naast Veilig Leren Lezen Kim, TiB zetten we klassikaal in.
De kleurcodes hebben we uitvergroot en hangen op twee plekken in de klas, de letterbordkaartjes zijn aangepast aan de kleurcodes en regelmatig wordt er een auditief woorddictee gegeven waarbij de leerlingen de woorden bouwen met de blokjes en dan het woord opschrijven.

 

 

 

 

Er zijn diverse materialen te bestellen van Taal in Blokjes, in de klas hebben we de blokjes en wat verschillende werkboeken.
Omdat nog niet alle letters aangeboden zijn kunnen we nog niet veel met de werkboeken. Daarom heb ik bij kern 1 t/m 6 van VLL Kim wat werkbladen gemaakt.

juf Krista; https://bijkrista.blogspot.com/
1 Reactie
 1. Jufbijtje 3 jaar geleden

  juf Krista , dit bericht kreeg ik voor jou;

  Marian Stroet
  marian@zoooleerikbeter.nu

  Hallo Leonie, wat fijn dat je zoveel lesmateriaal maakt en deelt, super. Wij gaan je Taal in Blokjes werkblad gebruiken. (https://jufbijtje.nl/wp-content/uploads/2019/10/Kleur-de-blokjes-Tib_VLL.pdf )
  En we zouden er graag zelf nog meer bladen bij willen maken. Is het mogelijk om jouw lege werkbladdoc. te kunnen ontvangen en te mogen gebruiken? Ik hoor het graag. In ieder geval bedankt voor het opzetten en onderhouden van deze pagina.

  Met vriendelijke groeten,

  Marian Stroet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2016-2024 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Algemene voorwaarden | Contact | JufBijtje is een handelsnaam van  Original1 Design te Poortugaal | KVK : 55504388 • BTW: NL002178380B02

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?