Over Juf Bijtje

40039_106087709447765_1286181_n

Hoi! Ik ben Leonie Kemna. Ik ben al ruim 25 jaar juf in de onder- en middenbouw en nu werkzaam op de Jacobusschool in Hoogvliet.

Leerkracht zijn is het allermooiste beroep in de wereld, maar het is ook een heel druk beroep. Ik maak daarom samen met mijn gastjuffen lesmateriaal ter ondersteuning van de door ons gebruikte lesmethoden.

Voor Leerkrachten:
Met JufBijtje.nl probeer ik ons materiaal ook met jullie te delen. Zo maken we het makkelijker voor iedereen en houden we meer tijd over om te genieten van al het moois dat het leerkracht-zijn te bieden heeft.

Voor Ouders:
Ook ouders kunnen aan de slag met het materiaal van JufBijtje. De kinderen kunnen thuis extra met de werkbladen oefenen als ondersteuning voor het werk in de klas.

Veel plezier met het materiaal van JufBijtje!

Liefs, Juf Bijtje

Contactinformatie

JufBijtje is een handelsnaam van Original1 Design te Poortugaal.
KVK : 55504388
BTW : NL002178380B02
ING Bank : NL24 INGB 0007 1682 76
Email : info@jufbijtje.nl

Onze gastjuffen- en meesters!

Zonder hulp zijn we nergens! Daarom ontvangen we regelmatig materiaal van onze gastjuffen- en meesters waarvan we materiaal op de website plaatsen. Wil je ook je materiaal delen met meer dan 20.000 bezoekers per maand? Stuur een berichtje via mail of het contactformulier!

Klik op een plaatje om het materiaal van deze meester of juf te zien.

Op 25 mei 2018 werd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook wel bekend onder de Engelse afkorting GDPR) van kracht. Transparantie is een van de belangrijkste onderdelen hiervan. Daarom heeft JufBijtje.nl een nieuwe privacyverklaring opgesteld.

Doel van de AVG is om u, als gebruiker van deze website, te informeren over hoe wij omgaan met de gegevens die u bij ons achterlaat door middel van de contact- en/of afsprakenformulieren of reacties op nieuwsartikelen op deze website.

JufBijtje.nl verzamelt gegevens die u zelf aanlevert bij het abonneren op een nieuwsbericht, invullen van een formulier of het plaatsen van een reactie op een van onze nieuwsartikelen. De gegevens uit de formulieren worden eenmalig gebruikt om contact met u te zoeken en in het geval van het plannen van een afspraak de door u aangeleverde gegevens zoals uw voornaam, achternaam, telefoon nummer en email adres over te nemen in een interne agenda.

De gegevens die u achterlaat in de vorm van een reactie op een (nieuws)bericht op de website zal buiten weergave op de website nergens voor worden gebruikt maar is openbaar zichtbaar en kan dienen als initiatief voor het starten van een conversatie met JufBijtje.nl of andere bezoekers van de website.

Uw persoonlijke informatie staat beveiligd opgeslagen op een van de servers van onze hosting-partner. Bij het invullen van een formulier worden deze gegevens opgeslagen op de beveiligde server en ontvangen wij een kopie per email van waarna wij de gegevens overnemen in een interne agenda en de email verwijderen.

Deze gegevens op de server worden voor onbepaalde tijd opgeslagen. U heeft recht op inzage en rectificatie van uw gegevens en op uw aanvraag kunnen wij deze gegevens aan u verstrekken en/of volledig uit de systemen verwijderen. De verwijdering van deze gegevens kan niet ongedaan gemaakt worden.

Mocht het voorkomen dat u het gevoel heeft dat wij uw gegevens misbruiken verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Ook heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u vragen over de AVG? Kijk dan hier.

Copyright 2016-2023 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Algemene voorwaarden | Contact | JufBijtje is een handelsnaam van  Original1 Design te Poortugaal | KVK : 55504388 • BTW: NL002178380B02

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?