Beste leerkrachten, ouders en ondersteuners.

Bedankt voor jullie geduld de afgelopen week!


De grote verhuizing van de website naar een nieuwe provider én privéserver was een technische uitdaging en ging, door de grootte van de site en database niet zonder slag of stoot. Ook de nieuwe server was niet blij met de stortvloed aan Bijtje’s materiaal en gooide al snel de handdoek in de ring met downtime als gevolg. We hebben het apparaat gepaaid met nog meer geheugen en een extra CPU core waardoor hij vooralsnog tevreden lijkt.

De komende week houden we de bezoekersaantallen en dataverkeer goed in de gaten en proberen we downtime zo veel mogelijk te voorkomen.

Updates:

Deze week zijn er ook diverse optimalisaties doorgevoerd. De site is sneller en er zijn functies verwijderd en toegevoegd.

Uitschakelen download-counters:

Bij het downloaden van gratis materiaal was altijd zichtbaar hoeveel het materiaal al gedownload was. Deze gegevens werden per download opgeslagen en per pagina ingeladen. Omdat dit voor verschrikkelijk veel data in de database zorgde en het vastleggen van gegevens onnodig is, hebben we deze functie uitgeschakeld.

Updates aan de shop-pagina:

Het overgrote deel van ons materiaal is gratis, maar om de ontwikkeling en hosting van de website en inkoop van artwork, softwarelicenties en (enorme hoeveelheden) thee te bekostigen hebben we een shop waar je Bijtje’s materiaal kunt aanschaffen en downloaden.

De shop-pagina heeft vanaf vandaag een mooi filter waarmee je al het materiaal op thema kunt filteren. Hiermee toon je in een klik al het werk van een bepaald thema en kan je deze items direct toevoegen aan je winkelmand.

Grafische updates:

Ook op grafisch vlak zijn optimalisaties doorgevoerd. Plaatjes zijn meer gecomprimeerd, marges zijn her-end-der bijgesteld en we hebben wat kleuren van lettertypes aangepast voor betere lees- en zichtbaarheid.

 

Mocht je nog zaken of verbeterpuntjes tegenkomen horen we het graag via de contactpagina of mail.

 

 

Liefs

Juf Bijtje en de Machinist

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2016-2024 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Algemene voorwaarden | Contact | JufBijtje is een handelsnaam van  Original1 Design te Poortugaal | KVK : 55504388 • BTW: NL002178380B02

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?