Impact in Rwanda!

Je hebt het misschien al voorbij zien komen op onze Instagram of Facebook pagina:

wij zijn vorige maand een week naar Rwanda gegaan om een begin te maken aan de distributie van maar liefst 15.000 Correctbooks op basisscholen in de meest rurale gebieden van het land.
Door jouw support zijn kinderen in de meest rurale gebieden van Rwanda ontzettend geholpen! Zij kunnen dankzij jouw aankoop één kwartaal schrijven in een Correctbook.
Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de kinderen niet één kwartaal, maar minimaal vier jaar kunnen blijven schrijven in ons uitwisbaar schrijfmateriaal!

 

 

 

 

Wanneer je een Correctbook aanschaft help je mee aan dit goede doel ;  https://www.correctbook.nl/shop/

We bezochten vijf basisscholen

Gedurende onze week in Rwanda hebben wij de kans gekregen vijf basisscholen te bezoeken om hier Correctbook sets uit te delen en om kennis over te dragen over de werking ervan…

Impact afgelopen jaar

… We hebben bekeken hoe de impact is geweest op de basisscholen waar ze nu al één jaar gebruik maken van Correctbook…

 

 

 

 

 

 

 

The Correctbook Diary Season 2

… En het mooiste is, we hebben alles vastgelegd met onze cameraman, die onze reis zal samenvatten in een prachtig, gloednieuw seizoen van The Correctbook Diary.
Abboneer je op ons YouTube kanaal om niks te missen!

https://www.correctbook.nl/impact/ Voor een volledig verhaal.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2016-2023 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Algemene voorwaarden | Contact | JufBijtje is een handelsnaam van  Original1 Design te Poortugaal | KVK : 55504388 • BTW: NL002178380B02

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?