Lieve meesters, juffen, ouders, opa’s en oma’s,

We blijven flink groeien. September was een nieuw record met maar liefst 36.534 bezoekers (met 233.711 pagina-views!) op de website. Ook is er een toename van bezoekers uit België, Aruba en Suriname!

Om te zorgen dat de website snel en overzichtelijk blijft, hebben we een paar kleine upgrades aan de website uitgevoerd.

 

Maar eerst het belangrijkste;

 

Twee nieuwe gastjuffen en de eerste gastmeester!

Juf Krista


Juf Krista heeft een eigen website waarop zij zelf-gemaakt materiaal voor voornamelijk de onder- en middenbouw publiceert. Na contact via de Facebookpagina hebben wij haar als gastjuf weten te strikken en publiceert zij regelmatig materiaal op onze website.

Bekijk hier de website van Juf Krista
Bekijk hier de pagina van Juf Krista op JufBijtje


Juf Saskia


Ook van Juf Saskia zien we veel mooi materiaal een ook zij heeft een eigen website waarop zij haar materiaal publiceert. Na contact op Facebook heeft zij ook een eigen plaats op JufBijtje.nl gekregen!

Bekijk hier de website van Juf Saskia
Bekijk hier de pagina van Juf Saskia op JufBijtje


Meester Mark

Ook Meester Mark maakt al lang schitterende werkjes en plaatst deze op zijn Facebookpagina. We zijn een samenwerking gestart waarbij Meester Mark zijn werkjes ook op Jufbijtje.nl laat plaatsen.

• Bekijk hier de Facebookpagina van Meester mark.
Bekijk hier de pagina van Meester Mark op JufBijtje

 

Ook gastjuf- of meester worden?
Neem contact op of laat een reactie achter onder dit bericht!

 


2: Aanpassen van materiaal en delen van bronbestanden

We krijgen steeds vaker de vraag of we toevoegingen kunnen doen aan bestaand materiaal of materiaal kunnen delen zodat een ander dit verder kan bewerken.

We zijn heel blij met de feedback op de werkjes en de oplettende leerkrachten die er zo nu en dan een foutje uit halen.

Delen van bronbestanden doen we helaas niet. We maken het overgrote deel van ons eigen materiaal op in ontwerpsoftware en exporteren we dit naar PDF bestanden. Deze zijn niet verder te bewerken.

 


3: Update voor het downloaden van materiaal

We hebben een nieuwe “download-manager” laten plaatsen waarmee het het aantal downloads kunnen monitoren.

Zo kunnen we zien welke werkjes populair zijn en kan je werkjes downloaden via een knop in plaats van een tekstlink.

Al het nieuwe materiaal van JufBijtje gaan we aanbieden via de nieuwe download manager. Het oude materiaal blijft beschikbaar via de oude download-links.

 


4: Pageview counter

Om inzichtelijk te maken welke pagina’s bekeken worden en wat de impact van nieuwe pagina’s is hebben we ook een “pageview-counter” geplaatst.
Hiermee kunnen we zien hoeveel mensen de eerste dag van publicatie een webpagina bekijken en hoeveel een pagina totaal bekeken is.

 


5: Feedback

We zien dat het bezoekersaantal toeneemt en dat is goed! Ook krijgen we feedback over verbetering in werkjes en daar zijn we heel blij mee.
Heb je echter feedback op de werking of indeling van de website, horen we dat ook graag!

Liefs

Juf Bijtje

 

 

1 Reactie
  1. vivoslot.net 2 jaar geleden

    bookmarked!!, I love your website!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2016-2023 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Algemene voorwaarden | Contact | JufBijtje is een handelsnaam van  Original1 Design te Poortugaal | KVK : 55504388 • BTW: NL002178380B02

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?