Leesbingo herfst; juf Lies

Om de kinderen niet volledig te laten stil vallen met lezen, proberen we ze te stimuleren om toch een beetje te oefenen in de vakantie
Niet te veel, want ze moeten ook ruim de kans krijgen om te ontspannen natuurlijk!
Daarom deze leesbingo met woordenrijtjes…☺️De uitleg staat er kort bij.

 

Enorm bedankt voor dit superleuke materiaal !!!

kimversie;

herfstbingo-kim-versie.pdf

 

versie(2e maan)

leesbingo-herfstvakantie.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Reacties
 1. Rudi Wens 3 jaar geleden

  Hallo
  Het neefje van mijn vrouw krijgt deze opdracht ,hij zit in het eerste leerjaar .Hij spreekt thuis Frans en Spaans op school krijgt hij Nederlands.
  Kan je me helpen hoe we hieraan moeten beginnen ?Ik heb de rijen woordjes al verschillende keren gelezen maar ik zie het verband niet met de tekeningen.
  Met vriendelijke groet Rudi Wens

  • Auteur
   Lies Broucker 3 jaar geleden

   Dag Rudi,

   Ik vrees dat je het een beetje moeilijker maakt dan het eigenlijk is. Ze mogen gewoon een prentje inkleuren als ze een strookje gelezen hebben. Zo kan de juf zien dat je neefje alles gelezen heeft en bij ons hangt er zelfs een kleine beloning aan vast voor hun inzet! Als je neefje alle woordjes gelezen heeft, is dat dus helemaal goed en mag hij uiteindelijk alle figuurtjes kleuren. Ik hoop dat ik je zo heb kunnen verder helpen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2016-2023 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Algemene voorwaarden | Contact | JufBijtje is een handelsnaam van  Original1 Design te Poortugaal | KVK : 55504388 • BTW: NL002178380B02

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?