Lieve bezoekers,

Gisteren is jufbijtje.nl door de magische barrière van 50.000 pageviews gegaan!!
In 10.332 sessies hebben 5.997 unieke bezoekers met gemiddeld 4,94 pagina’s per bezoek gekeken, gedownload, gedeeld en reacties achterlaten.

stats

Ik ben sinds half Augustus bezig met delen op deze website en ik merk dat er ontzettend veel behoefte is aan informatie, lesmateriaal, en tips voor de klas.  Fijn dat ik iets kan betekenen voor al die leerkrachten die al zo druk zijn. Natuurlijk blijf ik bezig met het maken van lesmateriaal en zorg ik dat de website steeds beter en uitgebreider wordt.

Ik heb ook een Facebook pagina voor de website waar ik de berichten ook plaats.   https://www.facebook.com/bijtje.nlDaar post ik elk nieuw bericht van de website in een handige link.

Alvast ontzettend bedankt, en op naar de 100.000!

Liefs,

Juf Bijtje

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2016-2024 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Algemene voorwaarden | Contact | JufBijtje is een handelsnaam van  Original1 Design te Poortugaal | KVK : 55504388 • BTW: NL002178380B02

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?