Kleur het getal ….. ; Kerst rekenen groep 3 / kleuters

 

De eerste is moeilijker dan de tweede.
de eerste is 3 tm 10
de tweede is 2 tm 6

 

getalbeelden-kerst.pdf
kerstboom-kleur-het-getal-tm-6.pdf

Veel Kerst plezier !!!

 

2 Reacties
  1. Monique koene 2 jaren geleden

    Hoi!
    Wat een leuke materialen weer! Ik maak altijd graag gebruik van je werkbladen. Nou zie ik dat je voor de plaatjes geld moet betalen. Misschien kan ik iets voor je betekenen? Mijn hobby is tekenen en ik wil best wat tekeningen voor je maken! Ik teken digitaal en kan tekeningen in een png bestand doorsturen. Laat het maar weten of je het wat vindt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright 2016-2021 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Algemene voorwaarden | Contact | JufBijtje is een handelsnaam van  Original1 Design te Poortugaal | KVK : 55504388 • BTW: NL002178380B02

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?